top of page

Beoordeling van Schedeldeformatie

Met Professionele Ondersteuning

Zorgen over schedeldeformatie?
Wij begeleiden je bij elke stap

Verlicht je zorgen met onze Schedeldeformatie Beoordeling, simpel in gebruik voor thuis. Start nu met de juiste zorg voor de hoofdvorm van je baby.

20% van de baby's krijgt schedeldeformatie door het liggen in dezelfde houding. Vroegtijdige herkenning is cruciaal, omdat behandeling alleen mogelijk is in het eerste levensjaar.

Snel_ICon.png

Handel Tijdig: Eenvoudiger Behandelen

Ligt je baby vaak in dezelfde houding? Doe een beoordeling bij 8 weken om langdurige effecten van een afgeplat hoofdje te voorkomen.*

Beheren_Icon.png

Meer dan 25.000 baby's geholpen!

Vertrouwd door meer dan 800 zorgprofessionals in 25 landen, onze wetenschappelijk onderbouwde methode is nu beschikbaar voor ouders.

Afbeelding die illustreert hoe ouders te informeren en motiveren door vorderingen en interactieve oefeningen voor plagiocephalie en brachycefalie te delen.

Antwoorden
van experts

Meet en krijg persoonlijk advies op dezelfde dag. Krijg antwoorden op je zorgen met deskundige hulp.

*Preventing deformational plagiocephaly through parent guidance: a randomized, controlled trial" by Aarnivala et al., 2015, Springer-Verlag Berlin Heidelberg.

Elke baby's hoofdje wordt persoonlijk beoordeeld door onze Kinderfysiotherapeut.

P1099350_edited_edited.jpg

Beoordeling van Schedelvervorming 

Met Professionele Ondersteuning

€ 84,-

Ontworpen voor ouders die zich zorgen maken over een afgeplat hoofdje bij hun baby. Met de toolkit en app kun je de vorm van het hoofdje van je baby thuis beoordelen. Na je beoordeling zal een expert op het gebied van een afgeplat hoofdje persoonlijk advies geven, waardoor een betrouwbare en professionele oplossing wordt geboden.

Skully Care - the flat head assistant V2_Moment-0 (1).jpg

Hoe het werkt

De eenvoudige stappen van Skully Care om een afgeplat hoofdje aan te pakken

01

Inschrijven

Begin vandaag nog aan je Skully Care reis. Meld je aan en ontvang binnen 5 dagen een gebruiksvriendelijke kit thuis, compleet met een comfortabele muts en matje. 

03

De uitslag
en Tips

Onze kinderfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in schedeldeformatie. Na het beoordelen van je meting, sturen ze een e-mail met op maat gemaakt advies.

02

Maak een foto

Onze app maakt het gemakkelijk; gebruik het mutsje, leg de baby een tafel, plaats het matje onder het hoofdje en maak een foto. Als de foto niet helemaal goed is, laten we je snel zien hoe je het kunt aanpassen.

04

Doorverwijzing naar een Expert

Als onze beoordeling aangeeft dat je baby mogelijk extra zorg of aandacht nodig heeft, staan we voor je klaar. Skully Care kan je in contact brengen met de juiste zorgverlener die gespecialiseerd is in de behandeling van schedeldeformatie.

Persoonlijke Zorg

Bij Skully Care wordt elke controle beoordeeld door Elly, onze medeoprichter en een ervaren kinderfysiotherapeut. Ze is vastbesloten om ervoor te zorgen dat schedeldeformatie vroegtijdig wordt opgemerkt. Elly's expertise heeft al meer dan 800 therapeuten in 25 landen versterkt.

 

Nu brengt ze dezelfde professionele blik rechtstreeks naar ouders. Omdat elke baby dat deskundige onderzoek verdient om plagiocephalie vroeg op te sporen. Met Elly en Skully Care is je kleintje in goede handen.

bottom of page